Planlæg din netværksdeltagelse
Netsøg netværk

Dat0

Planlæg din netværksdeltagelse

Der er virkelig ikke forskel på udbytte af netværk såvel som alle andre aktiviteter i dit liv. Hvis du ønsker udbytte og fremdrift, så er en plan, for hvad du ønsker vejen til succes som netværker.

Du er måske allerede medlem af en netværksgruppe eller går du i overvejelsesfasen om at blive en del af et netværk?! Men er lidt i tvivl om hvordan du bedst får udbytte og hvad der evt er af krav til dig – så læs med i dette indlæg, her vil vi klæde dig rigtig godt på til hvordan du planlægger din netværksdeltagelse.

Men inden vi lige kommer dertil, så er det måske meget fint lige at få på plads hvad vi mener når vi skriver om netværk. Der er rigtig mange ”netværk” eller mange der betegner events, aktiviteter og online forums som netværk. Iflg. WIKIPEDIA er ”Netværke – at opbygge relationer i en given sammenhæng til andre mennesker”.

Netværk i Netsøg regi er et forretningsnetværk hvor mennesket, relationer og forretning er i fokus.

Din plan for netværksdeltagelse kan deles op i tre:

 1. Før netværksmødet

 2. Netværksmødet

 3. Opfølgning efter netværksmødet

1.Før netværksmødet

Først og fremmest er det naturligvis vigtigt at du får alle netværksmøder i din kalender. I Netsøg har vi en APP der gør dette overskueligt og lige til at gå til. I denne APP fremgår det også hvem der er medlem og deltager til netværksmødet og hvilke gæster der er inviteret til netværksmødet.

Du kan også nemt invitere gæster via APP’en. Det er en væsentlig del af netværksdeltagelsen at sørge for, når du møder spændende mennesker at tænke dem ind i netværksgruppen. Hvem i dit netværk vil du gerne invitere med? Mangler der evt. en specifik branche i din netværksgruppe, så er det naturligvis oplagt at tage udgangspunkt i dette.

Vi sender hver uge inden netværksmødet en mail med agenda, adresse mm til alle – læs den og tjek hvem der deltager som gæster. Brug 15 til 30 minutter på at forberede dig (Hvem er det lang tid siden du har talt med?). Et fast punkt på vores dagsorden er søgninger, hvem / hvad ønsker du hjælp til lige nu? Hvad du ønsker, skal du få. Det skal være så konkret som muligt. Virksomhedsnavn, gerne en specifik kontaktperson. Det gør det også meget mere konkret for dit netværk at hjælpe dig.

Opsummering:

 • Inviter en gæst til hvert / hvert andet netværksmøde
 • Ha’ minimum en konkret søgning med til hvert netværksmøde
 • Hvem har du ikke talt med længe?
 • Læs mail med agenda og tjek DIT NETSØG APP for hvem der er med som gæster

2.Selve netværksmødet

Mød op til tiden, der er afsat tid til morgenmad ifm. med hvert netværksmøde. Det er en oplagt mulighed for lige at høre løst og fast siden sidst.

Bidrage med god energi og højt humør – det smitter. Vær proaktiv og interesseret i de andre i din netværksgruppe. Tænker de fleste af os har været i et lokale hvor energien er god og ved hvor vigtigt det er for at det hele går op i en højere enhed.

Vær inkluderende i dine samtaler. Sørg for at hilse på gæster og nye medlemmer og Link gerne op med dem.

Spørg ind til din søgning, som du har forberedt til dagens møde.

Opsummering:

 • Mød op til tiden så du når small talk og morgenmad

 • Smil og sæt dig som mål at tale med en du ikke har talt med længe / evt. en gæst – sæt dig gerne ved siden af ham/hende

 • Konkret søgning

3.Opfølgning efter netværksmødet

Der er altid spændende opfølgning efter et Netsøg netværksmøde. Der skal afholdes undergruppemøder og one2one møder – disse skal planlægges – vær proaktiv på begge dele.

Følg op på dem du har lovet at hjælpe med deres søgninger, om det betyder du skal tage kontakt til dit netværks netværk for at aftale det videre forløb.

Link op med nye og gæster inden for den første uge med en personlig invitation, inviter også gerne til en opfølgning enten pr. telefon eller one2one møde.

OG nå ja, så tilbage til punkt 1. Før netværksmødet – at være med i en netværksgruppe hvor alle bidrager på denne måde siger sig selv – det er en fornøjelse.

Opsummering:

 • Inviter til undergruppemøder og one2one
 • Følg op på input på dine søgninger såvel som hjælp til de andres søgninger
 • Link op med personlig hilsen

Når først det er en fast del af din daglig dag så vil du ikke være foruden. Heldigvis bliver de fleste mennesker glade når de kan hjælpe og bidrage til andres bedst, den netværkscirkel er en sand fornøjelse.

Sæt igang med dit netværkshjul – har du lyst til at høre mere så er du meget velkommen til at kontakte os – find os her

læs flere
blogindlæg