Netværks samarbejdspartnere
Netværks samarbejdspartnere

Dat0

Samarbejdes partnere.

Se din hele din netværksgruppe som gode samarbejdes partnere.  De har helt sikkert nogle kunder som også har brug for din ydelse eller service. Det samme har du. Det har vi ALLE sammen.

Gode kunder

Kig din kundeportefølje igennem og tænk din netværksgruppe ind der. Det er meget nemmere at sælge til eksisterende kunder hvor tilliden og relationer allerede er gode end at du skal skabe ny salg.

Dit netværke “sælger” dig via gode anbefalinger. Det skyldes ganske enkelt en grundlæggende psykologisk adfærd hos os mennesker. Når vi ser eller høre fra andre mennesker, som vi har tillid til eller en rigtig god relation til, har fortaget et valg, er vi tilbøjelig til at tage samme valg.

Hvilket betyder at vi er tilbøjelig til at følge hvad netværket gør og det samme gælder deres kunder. I netværks gruppens netværk findes den forretningsmæssige værdi.

Ambassadør

Bliv ambassadør eller endnu bedre bliv “Kirsten giftekniv” for din netværksgruppe og dit eget netværk – læs særskilt blogindlæg om hvordan du bliver “Kirsten giftekniv” her.

Tag det første skridt i stedet for at vente på du får noget. Være proaktiv og tænk din hele tiden din netværksgruppe ind i dit eget netværk. Tænk på hvad du kan hjælpe dit netværk med. Så vil du opleve, at få så meget tilbage fra din netværksgruppe, som du ikke havde regnet med. Når alle i netværksgruppen er hinandens “Kirsten giftekniv”, så er det alle oplever at det går op i en højere enhed.

Opsummering:

  • Vær proaktiv – tag det første skridt

  • “Kirsten giftekniv” – match på tværs af netværk

  • Ambassadører – åbner døre for hinanden

  • Kundeportefølje – kig igennem og tænk netværksgruppen ind

Alle kan lære det – og har du lyst til at opleve en netværksgruppe i Netsøg, så kom med som gæst det er gratis og du kan tilmelde dig her

læs flere
blogindlæg