Netværks “Kirsten giftekniv”
Netsøg netværk Kirsten giftekniv

Dat0

”Kirsten giftekniv”

Du kender måske begrebet ”Kirsten giftekniv”? Når vi bruger den betegnelse ift netværk, så er der hverken tænkt på et bestemt køn eller en konkret person ved navnet Kirsten. I en netværksgruppe skal vi alle helst have lysten til at ”lege” Kirsten giftekniv.

Tankegangen er jo ret passende ift. aktivering af netværkets netværk. Det handler om at matche et godt par, dog uden at det i netværksgrupper har til formål at ende med ægteskab i den gængse forstand. Men et rigtig godt samarbejde. Det er jo præcis det der er hele formålet med at være en del af en Netsøg netværksgruppe at hjælpe med at matche perfekt samarbejdspart.

Hvordan?

Hvordan du bliver den bedste “Kirsten giftekniv i dit netværk? Forudsætningen for at blive det, kræver et godt kendskab til de andre i din netværksgruppe. Det får du selvsagt ved at deltage aktivt og positivt til netværksmøderne hver 3. uge. Ved at invitere til one2one samtaler løbende med de andre i netværket, så du kommer ud og hilse på og bliver klogere på hvem der er hvem og hvordan deres forretning er sat sammen. Desuden har vi i Netsøg vores undergruppemøder hvor alle agerer ”advisory board” for den der invitere og har sammensat dagens agenda. Så når du har godt gang i dit netværkshjul, så kan du agere netværks ”Kirsten giftekniv” til alles bedste.

Hvornår?

Hvornår skal du lege “Kirsten giftekniv”? Det kan naturligvis være når der er en konkret søgning fra en i netværksgruppen, som søger en eller noget som du kan bidrage med via dit netværk. Så aktiverer du dit netværks netværk.

Det kan også være, at du præcis som var det ift. at matche mennesker med henblik på parforhold. Du møder en på din vej i dit virke eller i en helt anden sammenhæng og ud af det blå tænker du automatisk på en fra din Netsøg netværksgruppe og tænker ”De skal mødes, der kunne være potentiale for begge parter til noget rigtig godt”. Så du helt uden opfordring matcher og foranleder at de mødes. Så er resten som altid naturligvis op til dem og der så er et match og et godt samarbejde på sigt.

Hvorfor?

Hvorfor nu overhovedet det? Tja, det er jo derfor vi bruger tid på at netværke i Netsøg netværksgrupper. For at opbygge gode langvarige relationer og dermed blive hinandens bedste ambassadører. Hvis alle de andre i netværket tænker dig ind på samme måde i deres hverdag, så er det at det hele går op i en højere enhed.

Forestil dig at de andre i netværksgruppen tænker dig ind på den måde, og at du således med jævne mellemrum bliver kontaktet fordi de tænker at der er et rigtig godt match til dig. Og nååå, ja så er det også en ret fin følelse at agere ”Kirsten giftekniv”, at bidrage til andres succes, det er og bliver en fantastisk følelse.

Hvem?

Hvem er det det er interessant for? Det kan være i hvilken som helst sammenhæng. Er det over hækken i ligusterkvarteret derhjemme, hvor du får en sommer øl med naboen der fortæller at han/hun er på udkig efter en der kan hjælpe med malerarbejdet, ny terrasse eller at de søger en ny receptionist i virksomheden eller noget helt 4. Jamen så tænk da på malervirksomheden eller brolæggeren i Netsøg. Eller ham der har fortalte, at de desværre i deres virksomhed har være nødsaget til at afskedige deres helt fantastiske receptionist, så er der jo mulighed af denne vej også, kun din fantasi der sætter grænsen.

Uagtet hvem og i hvilken form, så er forudsætningen at du kender dit Netsøg netværk og tænker det ind og agerer ”Kirsten giftekniv”, når det giver mening og der er mulighed for det.

Prøv det

– det er ret sjovt og jeg har til dato aldrig mødt nogen der har sagt Tak, men nej tak til den slags ”Kirsten giftekniv” match. Hvis du er nysgerrig på mere information om hvordan vi i Netsøg matcher, så giv os gerne et kald /  skriv  – du finder kontaktinformation direkte via linket her

Vi glæder os til at få endnu flere der vil være med til at agerer Netsøg netværks ”Kirsten giftekniv”

læs flere
blogindlæg