Netsøg netværks tjekliste
Netværks tjekliste

Dat0

Din netværkstjekliste med 10 konkrete steps til DIN personlige succes i netværk.

Der er ikke nogen facitliste på at netværke, i Netsøg har vi naturligvis nogle guidelines for hvordan DU bedst lykkedes i en Netsøg netværksgruppe.

Det har resulteret i følgende Tjekliste.

Hvert punkt i tjeklisten er uddybet i særskilte blogindlæg og der linkes til hvert enkelt af disse, så du kan fordybe dig i det som du lige nu har størst interesse i eller måske det du synes der volde dig lidt problemer.

Uagtet hvad så er du også altid meget velkommen til at give os et kald for en uddybende samtale – link til kontaktinformation her.

Som vi skriver er der ingen facitliste, fordi vi er alle forskellige, men hvis DU har lyst til at netværke, så er du allerede godt på vej.

TJEKLISTE

Forberedelse  – læs hele blog indlægget her

Netværk i Netsøg regi er et forretningsnetværk hvor mennesket, relationer og forretning er i fokus.

Din plan for netværksdeltagelse kan deles op i tre:

  1. Før netværksmødet
  2. Netværksmødet
  3. Opfølgning efter netværksmødet

Vær gavmild – læs hele blog indlægget her

Opbyg tillid til dine netværkskollegaer via gavmildhed og respekt!  At være gavmild i netværks sammenhæng gælder ikke kun ift. at dele ud af din viden, dit netværk og dine kompetencer. At være gavmild i en netværksgruppe betyder også, at du er gavmild ift. at søge sparring og spørge om hjælp og ”bruge” de andre  i din netværksgruppe.

Vær tilgængelig – læs hele blog indlægget her

Lær og vær tilgængelig til netværksmøder. Tilgængelighed – viser du igennem din holdning og adfærd. Med din positive smilende holdning og adfærd byder du de andre deltagere indenfor i din zone.  Her er øjenkontakten alt afgørende.

Samtalestrategi – læs hele blog indlægget her

Samtalestrategi og smalltalk er ligeså vigtigt for at danne nye relationer / forretningsforbindelser, som øjnene er.  Lige som alt andet bliver du “heldigere” jo mere du øver og træner dig i en disciplin.

Elevatortalen – læs hele blog indlægget her

Elevatortalen er en konkret, kort og præcis præsentation af: Hvem er du, hvad er din passioner og hvad laver du jobmæssigt. Talen skal være så kort at du kan nå at give et rigtig godt indtryk på samme tid som det normalt tager en elevator at komme på 6 sal. deraf navnet.

Den gode stemning – læs hele blog indlægget her

Du kan bidrage til den gode stemning til netværksmødet på et utal af måder. Vigtigst er at du finder det der virker for dig og er dit ansvar bevidst.

Kropssprog – læs hele blog indlægget her

Er du bevidst om hvordan du kommer ind i et rum? Kigger du ned? Smiler du? Holder du øjenkontakt? Har du åbne arme? Hele den nonverbale kommunikation i mødet med mennesker er noget vi skal være bevidst om. Siger du ja og ryster på hovedet samme tid, så giver det misvisende signaler til modtageren.

Opfølgning – læs hele blog indlægget her

Ingen af de 10 tiltag kan stå alene for at lykkes i en Netsøg netværksgruppe. Guldet ligger i opfølgningen. Det er her du laver forretningen og bidrager til dit netværk. Hvis du fejler i opfølgningen både hvad angår dem du skal hjælpe og de leads du har fået, kan du risikere at smide hele forløbet i vasken.

Samarbejdspartnere – læs hele blog indlægget her

Se din hele din netværksgruppe som gode samarbejdes partnere.  De har helt sikkert nogle kunder som også har brug for din ydelse eller service. Det samme har du. Det har vi ALLE sammen.

Kirsten giftekniv – læse hele blog indlægget her

Tankegangen er jo ret passende ift. aktivering af netværkets netværk. Det handler om at matche et godt par, dog uden at det i netværksgrupper har til formål at ende med ægteskab i den gængse forstand. Men et rigtig godt samarbejde. Det er jo præcis det der hele formålet med at være en del af en Netsøg netværksgruppe at hjælpe med at matche perfekt samarbejdspartne.

Kom med som gæst

Næste naturlige step er selvfølgelig at gæste en af vores netværksgrupper, hvis du ikke allerede er medlem – og du kan tilmelde dig som gæst via linket her – vi glæder os til at hilse på dig.

læs flere
blogindlæg