Mette Thomsen er salgschef for Radio go!FM i Århus. Hun er med i to Netsøg grupper og har været det, siden begyndelsen i 2012. Hun vurderer, at det har haft en samlet værdi for radioen på omkring en halv million kroner.

”Jeg sidder med i mange netværk, men det her er anderledes. Netsøg er sammensat af virksomheder, der passer godt til min type forretning. Her kommer man tæt på beslutningstageren. Det er et sindsygt godt netværk med mange forretningsmuligheder. Jeg får en masse kunder og benefit ud af det,” fortæller hun.

Inviterer gæster til netværket

Mette Thomsen sælger radioreklamer, og jo bedre hun er til at netværke, jo flere reklamer sælger hun. Hun hjælper også kunderne ind i netværket. Det gør hun ved at invitere dem med som gæster.

”Hvis jeg får en ny kunde, så spørger jeg altid, hvad de gør, ud over at købe reklamer hos os. Hvis de henvender sig til samme type virksomheder som mig, så inviterer jeg dem med. Det er ikke noget, jeg tjener penge på, men det er med til at profilere mig og min virksomhed,” siger Mette Thomsen.

Opnår øget kendskabsgrad

Hun prioriterer netværket højt og er meget aktiv i de sociale aktiviteter, der er ud over de regelmæssige netværksmøder i gruppen. Blandt andet deltager hun i handelstræf og er med på den årlige skitur.

”Udbyttet kommer først, når man er kontinuerlig og til stede i netværket. På en skitur lærer man folk at kende på et meget dybere niveau. På en dag kan jeg opnå det samme, som jeg ellers skulle bruge fire netværksmøder på. Det øger kendskabsgraden og giver penge på kontoen,” siger hun.