Et netværk i netværket – ”Kommunikationen flyder bedre, og du får tillid til dem, du handler med.”

Klaus Øllgaard driver primært sin ejendomsmægler virksomhed, Realmæglerne, gennem netværk. Om det er det bedste, ved han ikke, men det føles rigtigt for ham. Derfor er han også med i fire netværksgrupper. Netsøg er en af dem.

”Jeg kan godt lide, at min netværksgruppe i Netsøg er en del af et større netværk. Det giver et god dybde, som man kan drage nytte af for eksempel ved handelstræf,” siger Klaus Øllgaard.

Han har været med i Netsøg i tre år nu, og det er der mange fordele ved. Et godt sted at finde samarbejdspartnere, ”Jeg får god personlig sparring, gode ambassadører og samarbejdspartnere, og det giver mere omsætning i min forretning,” siger han.

De andre i netværket har blandt andet været rundhåndede med gode råd, når han har været i tvivl om vigtige beslutninger. Den tætte relation er også en fordel, når han skal ud og købe ydelser.

”Netsøg er et godt sted at finde samarbejdspartnere, hvis du har noget arbejde, du skal have udført. Kommunikationen flyder bedre, når du har tillid til dem, du handler med. Ofte får du også en bedre pris,” vurderer Klaus Øllgaard.

Nye referencer på skiferie og handelstræf. Klaus har ikke regnet på, hvor stor en del af omsætningen, der stammer fra netværk, men han ved, at netværket skaffer ham kunder.

”Selv skiferien gav mig nogle nye samarbejder og investeringsmuligheder, og da jeg tog til handelstræf i Århus fik jeg en ny indgangsvinkel til et marked, jeg ikke har haft før. Jeg fik nogle referencer til kunder, jeg ikke ellers ville have fået, hvis ikke jeg havde været med,” fortæller Klaus.