Én ny kunde kan betale kontingentet

”Min branche handler meget om tillid, så der går noget tid med netværket, før det giver nye kunder”

Der skal tillid til, før man anbefaler en revisor til sit netværk. Derfor skal man lære hinanden godt at kende, og derfor er Netsøg det perfekte netværk for revisor Jens Faurholt, DLBR Revision i Århus.

“Netsøgs grupper har en god størrelse med 20-30 deltagere, der bare kommer hver gang, fordi der er indirekte mødepligt. Det gør, at det virker for mig,” siger han. Det betyder, at man møder de samme mennesker hver tredje uge. Og deltagerne er dedikerede.

Den første kunde “betaler stadig kontingentet”

“Min branche handler meget om tillid, så der går noget tid med netværket, før det giver nye kunder. Men der skal også kun én ny kunde til, før mit kontingent er betalt. Jeg har stadig den første kunde, som jeg fik gennem netværket, og det betaler kontingentet hvert år,” siger Jens.

Han er med i Netsøg på 4. år, og det er blevet til adskillige nye kunder. Succesen kan måles på, at det ikke kun er netværksdeltagerne selv, der køber regnskabsydelser hos Jens Faurholt. Det er også netværkets forbindelser, der er begyndt at henvende sig.

Et godt socialt netværk

Netsøg har også givet en række nye kontakter, som han selv har gjort brug af til forskellige opgaver. Desuden er der en ekstra bonus ved Netsøg.

“Jeg er en enkeltmandsvirksomhed, så det giver mig også noget godt socialt. Når man har siddet i samme gruppe i fire år, så kender man hinanden rigtig godt. Og det sætter jeg pris på,” siger han.