Events & arrangementer

Vi afholder løbende arrangementer for alle vores medlemmer og kollegaer. 

Du kan deltage som gæst ved de fleste arrangementer og din lokale facilitator i Netsøg vil sørge for at introducere dig for de andre så du føler dig i gode hænder lige fra starten.

Herunder kan du se de kommende events og Arrangementer.

online netværks-TRÆF

Fredag den 25. juni kl. 12.00 – 14.00 på tværs af alle netværksgrupper i Danmark

Man deltager i 2 online møder, med 4-5 forskellige virksomheder – der fordeles helt tilfældigt. Hvert møde har en varighed på 50 min.

Du vil du komme til at møde virksomheder fra forskellige netværksgrupper fra hele landet. Formålet er at vi skal være hinandens bedste ambassadører på tværs af hele Netsøg.
 
Tilmeldingsfristen er den 24. juni kl. 12.00. Tilmelding via DIT NETSØG APPén.
Efter tilmeldingsfristen vil man ikke kunne tilgå eventet.
Alle tilmeldte modtager den 25. juni et TEAMS link til “netværk på tværs af Netsøg” eventet.

handelstræf Netsøg - efteråret 2021

Det afholdes i Tivoli Friheden i Aarhus den 26. august  fra kl. 15.00 – 17.15, og med dejlig buffet, og øl, vand og vin ad libitum fra kl. ca. 17.45 – 20.00.

Handels-TRÆFFET er for alle, på tværs af alle netværksgrupper for hele Netsøg Danmark samt gæster der vil afprøve Netsøg.

Alle får 6 møder a´ 15 min. varighed, og har muligheden for at ønske de virksomheder du gerne vil mødes med. Listen med tilmeldt virksomheder kommer på mail, efter tilmeldingsfristen.

Det er gratis for Netsøg´s medlemmer at deltage – og tilmelding forgår i DIT NETSØG APPÉN. Du kan deltage som gæst for 460 kr. inkl. buffet, og øl, vand og vin ad libitum fra kl. ca. 17.45 – 20.00

Vi glæder os meget til denne sæsons højdepunkt.

Hvad er et HANDELS-TRÆF?

Handels-TRÆF i Netsøg er
sparring, inspiration, ligesindede, forretning, nye leads, netværk, fælleskab

Netsøg Handelstræf samler alle virksomheder i Netsøg samt gæster der vil afprøve Netsøg, til en eftermiddag med planlagte møder. 

Alle deltagere får 6 møder af 15.min og mulighed for at ønske specifikke virksomheder ud fra deltagerlisten. Det giver mulighed for at møde mange forskellige og nye virksomheder på kort tid. 

Det er en effektiv og god mulighed for at høre mere om virksomheder der kunne være interessant for ens forretning, og få planlagt et møde, hvis der er potentiale til et samarbejde.

Den efterfølgende middag lægger op til at socialiser med de andre virksomheder, og det er ikke sjælden at der opstår nye møder under middagen.