Netsøg er et effektivt sted at udvikle sig selv og sit netværk

”På den lange bane får jeg et rigtig godt kendskab til de lokale virksomheder og deres netværk, så jeg kan opnå et salg helt ud i netværkets tredje led”

Når Pedersen & Nielsen Automobilforretning i Risskov åbner dørene hver tredje uge som vært for den lokale Netsøg-gruppe, så er det for at give et dybere kendskab til huset og skabe langsigtede, tillidsfyldte relationer.

“At være sammen med 20-25 virksomheder er ikke nok til at drive et fremtidigt salg, men det er med til at vi bliver lokalt forankret og accepteret, forklarer virksomhedens erhvervsansvarlige,” Benjamin Stigkjær og fortsætter:

“Jeg har fået salg på den korte bane, men på den lange bane får jeg et rigtigt godt kendskab til de lokale virksomheder og deres netværk, så jeg kan opnå et salg helt ud i netværkets tredje led.”

Et godt sted at udvikle sig selv og netværket

Pedersen & Nielsen Automobilforretning er repræsenteret i to forskellige Netsøg grupper. Benjamin har været med i halvandet år, og han er godt tilfreds. Mødefrekvensen hver tredje uge passer ham godt, fordi man hurtigt skal følge op på eventuelle aftaler mellem møderne. Der sker således en relativ hurtig udvikling. Samtidig er det meget dynamisk med mulighed for at skifte gruppe, så netværket ikke bliver for fasttømret.

“Netsøg er et godt sted at udvikle sig selv og sit netværk sammen med andre, der også er parate til at udvikle sig,” siger han.

Det samme gælder med handelstræffet, hvor man kun har 15 minutter til en gensidig præsentation. Det kræver, at man er skarp.
“Handelstræffet er noget af det, der gør Netsøg spændende at være i. Det er meget intenst, og det skal helst resultere i et nyt møde. Det udvikler min præsentationsteknik, og jeg kan se resultatet med det samme,” siger Benjamin.

Stiller mødefaciliteter til rådighed for andre

Erfaringen med at være vært for NetSøgs gruppemøder er medvirkende til, at virksomheden fremover vil stille sit mødelokale til rådighed for andre virksomheder.

“Når lokale erhvervsfolk pludselig kommer her for at holde møde og ikke kun, når de skal købe bil, så øger vi ikke bare vores kendskabsgrad. Det giver også et bedre indsigt og en bedre reference på lang sigt,” forklarer Benjamin Stigkjær.