Netværk – vær gavmild
Netværk Netsøg

Dat0

Vær gavmild

Opbyg tillid til dine netværkskollegaer via gavmildhed og respekt!

At være gavmild i netværks sammenhæng gælder ikke kun ift. at dele ud af din viden, dit netværk og dine kompetencer. At være gavmild i en netværksgruppe betyder også, at du er gavmild ift. at søge sparring og spørge om hjælp og ”bruge” de andre  i din netværksgruppe.

Hvad jeg mener med det?

Det er helt naturligt for de fleste af os, at vi gerne vil hjælpe. Tænk over det – “Når en kommer til dig for at få din mening, eller rådgivning ift. til et problem, en udfordring eller hjælp til at komme i kontakt med en i dit netværk, hvordan får det dig til at føle? Forhåbentligt bliver du glad.” Det er i hvert tilfælde sådan medlemmerne i Netsøg har det.

At dine netværkskollegaer spørger dig – det betyder jo at de har tillid til dig, dit netværk, din viden og dine kompetencer. Det er ikke noget der kommer automatisk, vi skal gøre os fortjent til andres tillid.

Hvis ikke du har tillid til at spørge de andre i netværket om hjælp, så bliver det envejskommunikation – tillid skal være gensidig! Der er ikke meget relationsopbygning i envejskommunikation.

Gavmildhed i netværk

At være gavmild i netværk gælder både ift. at spørge ind til at få hjælp såvel som gavmildt at aktivere dit netværks netværk, dele ud af dine erfaringer og bidrage med dine kompetencer.

Det handler IKKE om at du skal have en til en hvad du giver, tværtimod! Du har måske hørt om eller mødt den type der holder nøje regnskab over, hvem de har hjulpet med hvad, hvornår og hvor meget?Ja, jeg ved ikke hvordan du har det i sådan et regnskab, men det tror vi ikke på er vejen frem i en netværksgruppe, det er det i hvert tilfælde ikke i Netsøg.

Vi repræsenterer et bredt udsnit af det danske erhvervsliv og dermed også mangeartede kompetencer og erfaringer og interesseområde. Uagtet hvad, er det aktivering af dit netværks netværk der gør den store positive forskel. Er du gavmild med at aktivere dit netværk til resten af netværksgruppen, så vil du være i top om mind hos de fleste, sådan er den menneskelige natur nu engang og TAK for det.

Værdi

Det der har en kæmpe værdi for dig, kan være af en ganske anden betydning for en anden i din netværksgruppe. Lysten til at bidrage med dine kompetencer og dit netværks netværk, vidner om stor gensidig respekt og dermed hele grundlaget for den tillid der skal til, for at vi kan hjælpe hinanden, UDEN der skal føres regnskab for hvem der har hjulpet hvem og hvordan.

Alle uden undtagelse i Netsøg netværket værdsætter værdien af forskellighed, det gælder også om du er erfarne netværker eller for første gang deltager i et professionelt forretningsnetværk. Hvis du er gavmild både som giver og modtager, så er du meget velkommen i netværket.

En netværksgruppe hvor alle er gavmilde

Forestil dig at komme ind i et rum hvor alle mennesker på hver deres måde er gavmilde. De er åbne og har lyst til at bidrage til hinandens bedste…

WHAT’S NOT TO LIKE?

Er du nysgerrig på mere og kan du genkende dig selv i ovenstående – så kom med som gæst i en af vores netværksgrupper og oplev det på egen krop – tilmeld dig her – og kom med som gæst helt gratis. 

Spørg, sig TAK og følg op

læs flere
blogindlæg