Erhvervsnetværk i Østjylland

Hos Netsøg tilbyder vi professionelle erhvervsnetværk, der har fokus på sparring og bekendtskaber. Du har derfor mulighed for at sparre med andre virksomheder på Sjælland, samt skabe nogle vigtige forretningsbekendtskaber, der kan være med til at vækste din forretning.

Med både store og små events i løbet ad året, er der rig mulighed for at netværke med andre erhvervsfolk i Østjylland. 

 

De Bedste Netværks-hilsner 

Christian Steenfat & Mette Thomsen

Hvad er et erhvervsnetværk?

Et erhvervsnetværk i Østjylland er en samling af erhvervsdrivende, der mødes regelmæssigt for at opbygge forbindelser, udveksle viden og ressourcer, samt evt. skabe muligheden for et fremtidigt samarbejde og dermed opnå erhvervsmæssigt vækst. 

Hos Netsøg afholder vi hvert år flere arrangementer, både i det enkelte erhvervsnetværk, men også på tværs af erhvervsnetværkene. Det giver dig mulighed for at netværke med andre end dem, som du normalvis sidder i netværksgruppe med. 

Er du i tvivl om, hvorvidt en netværksgruppe i Netsøg er noget for dig? Så meld dig til et af vores møder, ganske gratis og uforpligtende, her vil du deltage som gæst, så du kan få et bedre indblik i, hvad Netsøg kan tilbyde dig. 

Hvorfor skal jeg tilmelde mig?

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt Netsøg er noget for dig, så har vi opstillet fire gode grunde til at melde sig ind i vores netværksgruppe.

  • Du får støtte og motivation fra de andre medlemmer. Vi deler vores udfordringer, giver gode råd og støtter hinanden.
  • Du vil opleve generering af forretningsmuligheder i samarbejde med de andre medlemmer. Det kan være i form af nye kunder, samarbejdsmuligheder eller projekter.
  • Du vil dele viden og erfaring med de andre erhvervsdrivende. Du kan få og give indsigt i branchetrends, bedste praksis samt erhvervsmæssige udfordringer fra andre medlemmer i gruppen 
  • Du øger din synlighed og skaber stærke forbindelser. Du kan udvide dit netværk og potentielt opbygge relationer med eventuelle samarbejdspartnere, kunder, leverandører og mentorer. 

netværksgrupper østjylland